Εκκενώσεις Βόθρων, Καθαρισμός Βόθρου, Μεταφορά Λυμάτων: Λυκόβρυση

Εκκένωση Βόθρου Σε Λυκόβρυση

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Αναζητάτε έμπειρο συνεργείο για την εκκένωση βόθρου Λυκόβρυση; Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία (αισίως 50 χρόνων) και εξειδικευμένη κατάρτιση στις ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά εκκένωση βόθρου, πλύσιμο και καθαρισμό βόθρου, άντληση λυμάτων βόθρου και αποφράξεις βόθρου σε Λυκόβρυση και λοιπά προάστια εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

Είται πρόκειται για μεμονομένες εκκενώσεις βόθρων Λυκόβρυση σε κατοικίες και επιχειρήσεις είτε πρόκειται για κλειστά πακέτα εκκένωσης και διαχείρισης βόθρων ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στην Ekkenwseis Vothrwn είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο με τη δέουσα συνέπεια και αξιοπιστία.

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΘΡΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Αναλαμβάνουμε εκκένωση στεγανού, σηπτικού, απορροφητικού και βιολογικού βόθρου με χρήση δυνατών αντλιών αναρρόφησης και σύγχρονα βυτία που προσεγγίζουν κάθε σημείο εκκένωσης.

Εκκενώσεις Βόθρων Λυκόβρυση

Εξυπηρετούμε εκκενώσεις βόθρων σε ιδιωτικές κατοικίες, επιχειρήσεις, σχολεία, καταστήματα, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες και όπου αλλού χρειαστεί χωρίς αστερίσκους στις τιμές εκκένωσης.

Εκκένωση Βόθρου, Πλύσιμο Βόθρων, Άντληση Υδάτων: Λυκόβρυση

Οι Ειδικοί Στις

Εκκένωση Βόθρου σε Πολυκατοικίες Λυκόβρυση

Αφορά περιπτώσεις όπου η πολυκατοικία δεν είναι συνδεδεμένη με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο με την συντήρηση του βόθρου να καθίσταται επιτακτική σε βάθος χρόνου

Ekkenosi Vothrou Λυκόβρυση σε Ιδιωτικές Κατοικίες

Αφορά εκκενώσεις βόθρων σε κατοικίες (μόνιμες & εξοχικά) σε Λυκόβρυση και Αττική με ταυτόχρονη μεταφορά λυμάτων είτε αφορά σηπτικό (στεγανό) ή απορροφητικό βόθρο

Εκκενώσεις Βόθρων Λυκόβρυση σε Σχολεία & Δημόσιες Υπηρεσίες

Σε χώρους με παρουσία παιδιών, αρρώστων, ηλικιωμένων προβαίνουμε σε ταχεία και αθόρυβη εκκένωση του βόθρου με ταυτόχρονη απόσμηση του βόθρου από δυσάρεστες μυρωδιές

Ekkenoseis Vothron σε Επιχειρήσεις & Καταστήματα Λυκόβρυση

Τις περισσότερες φορές η επιλογή κλειστών (μηνιαίων) συμβολαίων συντήρησης του βόθρου μιας επιχείρησης αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή

Επίσης, αναλαμβάνουμε το άδειασμα βόθρων σε νοσοκομεία, πλοία, ιδιωτικά σκάφη και εργοστάσια.

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Δημοφιλέστερες Εργασίες

Στην εταιρεία Ekkenwseis Vothrwn Λυκόβρυση παρέχουμε ένα εύρος υπηρεσίων με δημοφιλέστερες υπηρεσίες τις ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ, την ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΘΡΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, το ΠΛΥΣΙΜΟ ΒΟΘΡΟΥ, την ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ στους χώρους επεξεργασίας αποβλήτων και τον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΒΟΘΡΟΥ

ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΒΟΘΡΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Γιατί χρειάζεται να αδειάζουμε το βόθρο μας; Η συνηθέστερη απάντηση είναι επειδή με το πέρασμα των χρόνων μαζεύεται πουρί στον πυθμένα και τα τοιχώματα του βόθρου με αποτέλεσμα να υπερχειλίζει και να χρειάζεται άμεση εκκένωση.

Στη λογική όμως ότι οι συχνές εκκενώσεις βόθρων Λυκόβρυση ισοδυναμούν με χρηματικό κόστος και αναστάτωση, πολλοί πελάτες μας αναρωτιούνται εάν υπάρχει η δυνατότητα αποφυγής ή ελάττωσης της συχνότητας αδειάσματος (εκκένωσης) του βόθρου.

Προκειμένου να μην ασχοληθείτε ξανά με το άδειασμα του βόθρου, παραθέτουμε τρεις (3) δημοφιλείς εναλλακτικές προτάσεις:

 • Χημικός ή βιολογικός καθαρισμός βόθρου όπου αφαιρείται το πουρί από τα τοιχώματα του βόθρου.
 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού λυμάτων με την αντίστοιχη μετατροπή του βόθρου.
 • Στεγανοποίση του βόθρου.
ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Πότε απαιτείται η άντληση υδάτων; Όταν πρόκειται για πλημμυρισμένους χώρους, όπως υπόγεια, φρεάτια, υπόγεια parking και ασανσέρ κατόπιν έντονης βροχής ή λόγω βλάβης στο δίκτυο σωληνώσεων.

Η άντληση υδάτων Λυκόβρυση επιτυγχάνεται με μηχανήματα άντλησης υψηλής απορρόφησης νερού και (ακάθαρτων) υδάτων με τον χρόνο άντλησης να εξαρτάται από την ποσότητα του νερού προς άντληση, τα χαρακτηριστικά του πλημμυρισμένου χώρου (εύκολη ή δύσκολη πρόσβαση) και το είδος των λυμάτων προς εκκένωση.

Σε περιπτώσεις όπου μαζί με την άντληση υδάτων ζητείται και καθαρισμός με υδροβολή τότε στην ekkenwseis-vothrwn γίνεται χρήση των επαγγελματικών πιεστικών μηχανημάτων υδροβολής. Σε κάθε περίπτωση αναλαμβάνουμε με επιτυχία:

 • Αντλήσεις υδάτων και βοθρολυμάτων από υπόγειους χώρους.
 • Αντλήσεις νερού από σπασμένους σωλήνες.
 • Άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους στάθμευσης, αποθήκες, ανελκυστήρες.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Γιατί καθίσταται αναγκαία η μεταφορά λυμάτων; Κατόπιν της ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΒΟΘΡΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, τα οικιακά λύματα (ή αλλιώς τα υγρά απόβλητα των κατοικιών) ή τα υγρά αστικά λύματα (ή αλλιώς τα υγρά τοξικά απόβλητα επιχειρήσεων, εργοστασίων, νοσοκομείων) χρειάζεται να μεταφερθούν σε κατάλληλους χώρους επεξεργασίας από πιστοποιημένα βυτία.

Προς αποφυγή μόλυνσης του περιβάλλοντος, η μεταφορά λυμάτων γίνεται με προσοχή και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας από τους οδηγούς των βυτιοφόρων οχημάτων. Ανάλογα με την ποσότητα των λυμάτων διαθέτουμε βυτία οχήματα διαφόρων μεγεθών και χωρητικότητας.

Για κάθε μεταφορά λυμάτων Λυκόβρυση που αναλαμβάνουμε κατόπιν της εκκένωσης βόθρων, εγγυώμαστε:

 • Αποτελεσματικότα μεταφοράς λυμάτων
 • Ασφάλεια μεταφοράς λυμάτων
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΘΡΩΝ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΩΝ

Γιατί δεν πρέπει να αμελείται ο καθαρισμός βενζινάδικων και λιπαντηρίων; Η έντονη δραστηριότητα των βενζινάδικων και λιπαντηρίων σε καθημερινή βάση έχει ως αποτέλεσμα τα κατάλοιπα λυματολάσπης να αυξάνονται στο χώρο του λιπαντηρίου.

Ο καθαρισμός λιπαντηρίων σε πρατήρια υγρών καυσίμων αποτελεί μια δημοφιλή υπηρεσία που στοχεύει στην απομάκρυνση υπολειμμάτων από τα λάδια κάνοντας χρήση μηχανημάτων υδροβολής και αμμοβολής.

Μην αφήνετε τον χώρο του βενζινάδικου βρώμικο και γεμάτο λάδια! Σε κάθε περίπτωση εμπιστευτείτε την ekkenwseis-vothrwn για τον καθαρισμό του βενζινάδικού σας από κατάλοιπα λαδιών και λυματολάσπης!

 • Σωστός καθαρισμός πρατηρίων υγρών καυσίμων.
 • Οικονομικός καθαρισμός λιπαντηρίων.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΘΡΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η έντονη δραστηριότητα των πλυντηρίων αυτοκινήτων σε καθημερινή βάση έχει ως αποτέλεσμα τα κατάλοιπα σαπουνιού, γυαλιστικών αυτοκινήτων, κεριού, χώματος και λάσπης να αυξάνονται στο χώρο του πλυντηρίου.

Ο καθαρισμός πλυντηρίων αυτοκινήτων αποτελεί μια εξίσου δημοφιλή υπηρεσία που στοχεύει στην απομάκρυνση υπολειμμάτων πλυσίματος κάνοντας χρήση μηχανημάτων υδροβολής και αμμοβολής.

Μην αφήνετε τον χώρο του πλυντηρίου αυτοκινήτων βρώμικο και γεμάτο σαπούνια, γυαλιστικά και κεριά! Στην ekkenwseis-vothrwn διαθέτουμε τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να καθαρίσουμε σε χρόνο dt το πλυντήριο αυτοκινήτων.

 • Σωστός καθαρισμός πλυντηρίων.
 • Οικονομικός καθαρισμός πλυντηρίων.

Η Ιστορία Της Ekkenwseis-Vothrwn Λυκόβρυση

1975

Αγορά πρώτων οχημάτων εκκένωσης βόθρων

Τα χρόνια τότε δύσκολα, το αποχετευτικό δίκτυο σε ανάπτυξη και πολλές κατοικίες και επιχείρησεις δεν ήταν συνδεδεμένες στο δίκτυο αποχέτευσης.

1995

Ενίσχυση και εκσυγχρονισμός του στόλου βυτιοφόρων

Ο πρώτος μεγάλος εκσυγχρονισμός τόσο σε βυτία όσο και σε αντλητικά μηχανήματα για γρήγορες εκκενώσεις βόθρων και αντλήσεις υδάτων.

2010

Αύξηση του στόλου οχημάτων και επέκταση υπηρεσιών

Κύριο μέλημα η αύξηση του αριθμού των εκκενώσεων βόθρων ανά ημέρα σε Λυκόβρυση και Αττική και η παροχή νέων προστιθέμενων υπηρεσίων.

2020

Εκ νέου εκσυγχρονισμός των βυτιοφόρων

Ο δεύτερος μεγαλύτερος εκσυγχρονισμός της εταιρείας σε βυτία, αντλητικά και πιεστικά μηχανήματα για την πλήρη πρωτοκαθεδία στον χώρο των εκκενώσεων βόθρων.

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΘΡΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Λοιπές Εργασίες

Το έμπειρο προσωπικό μας και τα σύγχρονα μηχανήματα άντλησης υψηλής απόδοσης μας επιτρέπουν να εκκενώνουμε βόθρους γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο καθαρίζοντας σωστά το βόθρο σας και μεταφέροντας τα λύματα (βοθρόνερα) με τη δέουσα ασφάλεια.

Καθαρισμός Βιολογικού Βόθρου

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον καθαρισμό και το πλύσιμο βιολογικών βόθρων και εγκαταστάσεων σε κατοικίες και εργοστάσια με οικολογικές μεθόδους που προστατεύουν το περιβάλλον.

Καθαρισμός Βόθρων

Κατόπιν εκκένωσης των βόθρων από κάθε τύπου ακάθαρτα ύδατα και στερεά απόβλητα προβαίνουμε στο πλύσιμο του βόθρου με ισχυρά πιεστικά μηχανήματα και υδροβολή για άριστο αποτέλεσμα.

Κοπή Ριζών

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικά κοπτικά μηχανήματα ικανά να αφαιρέσουν μόνο τις ρίζες χωρίς να προκαλέσουν ζημιά στις σωληνώσεις επαναφέροντας τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου.

Αποφράξεις Aποχετεύσεων

Αναλαμβάνουμε γενικές αποφράξεις όλων των ειδών αγωγών. Με το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία ekkenwseis-vothrwn έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αποφράξεις Αγωγών

Με το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία ekkenwseis-vothrwn έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε όλα τα αιτήματα για αποφράξεις αγωγών και σωληνώσεων όλο το 24ωρο.

Έλεγχος Αποχέτευσης Με Κάμερα

Ο έλεγχος αγωγών με κάμερα που προσφέρει η εταιρεία μας γίνεται με καθορισμένα πρότυπα ασφαλείας μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που επιθεωρεί εσωτερικά όλες τις σωληνώσεις.

Εκκενώσεις Με Ονοματεπώνυμο

Βυτιοφόρα Άμεσης Εκκένωσης Βόθρων